Zeg wat je doet, en doe wat je zegt: TCN Infra

TCN Infra Nederland B.V.

TCN Infra Nederland B.V. is een jong maar zeer dynamisch bedrijf, actief als E-installateur in de GWW-sector. Wat TCN Infra Nederland B.V. sterk maakt is betrokkenheid. We denken mee met onze klanten en geven advies, gevraagd en ongevraagd. Binnen een goede samenwerking kan dat. En dat is waar wij altijd naar streven: een optimale samenwerking met voordeel voor alle partijen.

TCN Infra Nederland B.V. timmert hard aan de weg, met succes. De verklaring daarvan? Om te beginnen zijn we flexibel, in staat snel te anticiperen op veranderingen in de markt en bij de klant. Daar hoort vanzelfsprekend geen nine-to-five mentaliteit bij: TCN Infra Nederland B.V. is altijd bereikbaar, ook op de momenten dat u nog met vragen en uitdagingen zit. ’s avonds dus en zelfs in het weekend.

Altijd, overal advies op maat, daar staan we voor.

 

En last but not least: onze no nonsense-mentaliteit:

Zeg wat je doet en doe wat je zegt, dát is wat de klant kan verwachten bij TCN Infra Nederland B.V..

De laatste Nieuwsbrief


Beste relatie,   

Voor u ligt de tweede nieuwsbrief 2014 van TCN Infra Nederland BV.

Het doet ons genoegen u op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Ons doel is u nauw te betrekken bij TCN Infra Nederland BV. Dit willen wij bereiken door u op de hoogte te houden middels een nieuwsbrief, de wij eens per kwartaal willen laten verschijnen. Als u geïnteresseerd bent in de jongste ontwikkelingen binnen TCN Infra Nederland BV, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit kan eenvoudig via onze website: www.tcninfra.nl.

Klikt u op de betreffende link, vul uw gegevens in en u ontvangt in het vervolg automatisch onze nieuwsbrief. Bent u niet geïnteresseerd in onze nieuwsbrief, klik dan op de link afmelden en u zult geen nieuwsbrief meer ontvangen.

Ontstaan
Op 5 december 2013 is TCN Infra Nederland BV opgericht. De afgelopen periode is er met z’n allen hard aan gewerkt om het vertrouwen in de markt terug te winnen. Dit heeft ertoe geleidt dat de planning inmiddels weer redelijk vol zit. Opdrachten zijn binnen van Robot, Van Vuuren, Vialis, Van der Lee etc. Ook op de lange termijn zijn redelijk grote opdrachten gewonnen. Op basis daarvan schatten wij de kansen en performance van TCN Infra Nederland BV positief in.

Verhuizing

Op 1 juli 2014 verhuizen wij met ons bedrijfskantoor naar de Iepenweg 13, 3421 TW te Oudewater en zijn wij bereikbaar onder ons nieuwe telefoonnummer: 085 - 7604085.

Een nieuwe locatie, die beter past bij onze huidige omvang en ambities.

Afscheid Walter Abrahamse

Commercieel manager, Walter Abrahamse heeft een andere uitdaging gevonden buiten TCN Infra Nederland BV. Zijn taken worden overgenomen door de heer Dick Hogendoorn (telefoon 06-29472401).

We willen Walter danken voor zijn inzet voor TCN Infra Nederland BV en zijn voorgangers over de laatste 3 jaar en wensen hem het beste toe in zijn nieuwe omgeving.

 

Met vriendelijke groet,

 

Directie

TCN Infra Nederland B.V.


Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuws

Onze laatste nieuwsbrief is online | 26/03/2014
Onze laatste nieuwsbrief staat online! Overname, afscheid, en nieuwe gezichten. Lees hier de nieuwsbrief
 
 

Aan het werk